Dreamteam van de Verpakkingskeuken
Geplaatst op: 23 March 2018
Rächel (links op de foto) is werkzaam bij Puur Culinair sinds november 2017 en is woonachtig in Oosterhout.
José (midden op de foto) is al sinds 2003 in dienst van Puur Culinair en is woonachtig in Goirle.
Sandra (rechts op de foto) is vanaf 2015 werkzaam bij Puur Culinair en is woonachtig in Tilburg.
Alle drie de dames zijn bij Puur Culinair allround medewerksters en overal inzetbaar maar de kerntaak is het verpakken van onze verse producten in een vacuum. Rächel vertelt: We krijgen de orders via een Ipad binnen. Vervolgens gaan we de opdrachten inpakken met een dieptrekmachine. De verschillende producten worden nu in diverse portiegroottes afgewogen met uitweegschalen dan wel met een verpomper en vaccuum verpakt. De verpakkingen komen mooi gesloten achter uit de machine en vervolgens gecontroleerd. Daarna worden ze op een autoclaafkar gelegd waarna het bereidingsproces begint. Door de sousvide techniek worden de producten langzaam en gelijkmatig gegaard. De gerechten behouden hierdoor hun optimale, volle en natuurlijke smaak.
Rächel, José en Sandra nodigen iedereen uit om bij hun een kijkje in de keuken te komen nemen. Ze staan graag voor u klaar!