Ontbijt- en lunchboxen met een afwijkende consistentie
Geplaatst op: 04 July 2017
Om de toch al hoge werkdruk van de zorg te verlagen heeft Puur Culinair, in samenwerking met de diëtistes en afdeling Logopedie, besloten om ontbijt en lunchboxen met een afwijkende consistentie te ontwikkelen. Zo zal er binnen niet al te lange tijd een assortiment beschikbaar komen met een tiental ontbijt- en lunchgerechten, snacks en tussendoortjes met de juiste voedingswaarde en de juiste consistentie.
Paul van Loon is momenteel deze producten aan het ontwikkelen en krijgt hierbij hulp van HAS student: Joas de Vries *Foto
Binnenkort gaat op het Daniël de Brouwerpark een pilot van start om de producten uitgebreid te testen. Winkellaan 7 en Hamerstraat 2 zijn hierbij betrokken en zullen de pilot gaan uitvoeren.
Puur Culinair wordt in dit project voor een gedeelte financieel ondersteund door de Rijksdienst van Ondernemend Nederland . Ook zij zien de meerwaarde van een dergelijk product. De financiële ondersteuning is mede tot stand gekomen door projectleidster Subsidies Michelle Bakermans van de Amarant Groep.